DESPRE NOI

Firma SC ILVAMI TRANS SRL cu sediul in Baia Mare, strada Pasunii nr, 7,  Romania, infiintata in 2014, are ca obiect principal de activitate serviciile de transport marfa  national si international.

ILVAMI TRANS ofera servicii complete in domeniul transporturilor de marfa national si international, compania detinand in acest moment ponderea maxima pe piata transportului international de marfuri in raport cu ceilalti operatori de transport marfa din nordul Transilvaniei in ceea ce priveste numarul de curse efectuate in mod periodic si numarul de autocamioane.

Echipa ILVAMI TRANS este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile internationale de marfuri. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relatii cu clientii).

Toate transporturile realizate de ILVAMI TRANS sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii.

ILVAMI TRANS va garanteaza cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii.

ILVAMI TRANS

DE CE SA NE ALEGI?

Experienta

Suntem in piata de mai bine de 5 ani, timp in care am depasit de fiecare data asteptarile clientilor nostri, adaptandu-ne la nevoile acestora.

Profesionalism

Fiind una dintre cele mai importante valori ale companiei, singura cale prin care putem obtine succesul pe care ni-l dorim este prin profesionalism.

Eficienta

Prin munca de calitate, cu ajutorul si implicarea maxima a echipei, am obținut rezultate remarcabile, care ne propulseaza in top.

Integritate

In tot ceea ce facem punem oamenii și relațiile pe primul plan, indiferent de situatie, astfel integritatea defineste ILVAMI Trans.

100 %
Clienti multumiti
17 +
Milioane km parcursi
8000 +
Transporturi efectuate
26 +
Tari tranzitate