ILVAMI TRANS

TRANSPORT RUTIER DE MARFURI IN TRAFIC INTERNATIONAL

Oferim servicii de transport rutier de mărfuri în trafic  internațional, încărcări complete și grupaje. Deoarece cunoaștem ce înseamnă activitatea de producție și cât de important este timpul de transport al materiei prime, vă putem oferi și servicii de transport expres. Ofertele de preț nu fac parte din pachete standard. În funcție de cerințele clienților putem face oferte personalizate.

De asemenea, oferim servicii de transport efecte personale (mutări și relocări ), având camioane dotate cu lift la spate care va face mult mai facil acest tip de serviciu. Pentru oricare din serviciile oferite veți beneficia de consiliere din partea noastră pentru a luă cele mai bune decizii.

TRANSPORT MARFURI PERICULOASE

Marfurile considerate periculoase – conform conventiei ADR au nevoie de o atentie speciala atat la ambalarea in vederea expedierii lor cat si la intocmirea documentelor de transport pentru a asigura un maxim de siguranta si legalitate in operatiunea de livrare.
Pentru acest tip de marfuri, ILVAMI TRANS va pune la dispozitie servicii de transport ADR cu mijloace de transport autorizate si conducatori auto acreditati ADR.
Prin marfuri periculoase se inteleg acele substante care prin natura lor fizico-chimica pot produce daune personale, mediului inconjurator, etc. Conform ADR, clasele de marfuri periculoase sunt urmatoarele:

 • Clasa 1: substante si obiecte explozive
 • Clasa 2: gaze
 • Clasa 3: lichide inflamabile
 • Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
 • Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
 • Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
 • Clasa 5.1: substante comburante
 • Clasa 5.2: peroxizi organici
 • Clasa 6.1: substante toxice
 • Clasa 6.2: substante infectioase
 • Clasa 7: substante radioactive
 • Clasa 8: substante corosive
 • Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse

TRANSPORT MARFURI ALIMENTARE

ILVAMI TRANS pune la dispozitia clientilor sai servicii de transport international pentru orice marfuri de natura alimentara perisabile sau nu. Marfurile alimentare care prezita un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate, se pot transporta cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatura controlata. Pentru marfuri alimentare neperisabile se poate opta pentru transport standard in conditii de maxima siguranta si curatenie.

 

TRANSPORT MARFURI GENERALE

Prin marfa generala se intelege o gama foarte variata de bunuri si produse. Practic aceasta categorie cuprinde toate marfurile care se pot transporta de la un punct la altul cu un mijloc de transport marfa standard. In categoria de marfa generala nu sunt cuprinse acele marfuri, care, datorita proprietatilor, caracteristicilor, dimensiunilor, volumelor sau greutatii lor nu pot fi transportate decat cu mijloace de transport specializate sau autorizate. Marfurile generale pot fi transportate atat la transport complet ( FTL), cat si la grupaj (LTL).

 

TRANSPORT AGABARITIC

Specializaţi în transport agabaritic, greu şi special, transportăm:
◦ utilaje şi piese industriale de mare tonaj;
◦ motoare navale, generatoare electrice, eoliene, prese, rezervoare, silozuri, construcţii metalice, turbine, cuptoare, etc.
◦ utilaje pentru construcţii: concasoare, excavatoare pe pneuri şi pe şenile, staţii de sortare, foreze, macarale, freze, dragline, compactoare, vibrocompactoare, staţii de asfalt, etc.
◦ utilaje agricole: combine, tractoare, semănători, maşini de recoltat sfeclă, pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare, etc.
◦ maşini şi tehnică militară etc.

Fiecare transport pe care îl efectuăm este asigurat atât intern cât şi internaţional, iar la cerere, această asigurare poate fi suplimentată până la valoarea dorită.

ILVAMI TRANS

ȚĂRI TRANZITATE

ILVAMI TRANS va ofera solutii optime de transport oriunde in Europa prin intermediul flotei de care dispune. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, punctul nostru forte il reprezinta promptitudinea cu care va putem oferi solutii de transport international in Europa. Oferim tarife competitive atat la export cat si la import pentru toate tarile din Europa de Vest precum:Italia, Franta, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Austria, Spania, Portugalia, Finlandadar si pentru Europa Centrala si de Est, in tari precum:Austria, Grecia,Bulgaria,Turcia, Serbia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Macedonia, Ucraina, Moldova.

ILVAMI TRANS

FLOTA AUTO

1x Camion frigorific de 13.6m
1x Camion agabaritic mega extensibil pe latime pana la 3,5m
3x Camion mega de 13.6m
1x Camion jumbo de 120mc, lungime 7.7m + 7,7m remorca + 1 trailer pentru transport agabaritic jumbo
2x Autoutilitara cu prelata de 3.5T de 10 europaleti
3x Camioane cu prelata, de 7.5T, cu lungimea de 7.4m/18 europaleti si 1x Camion de 7.5T cu lift de 6m lungime
1x Autoutilitara platforma auto

ILVAMI TRANS

CERE OFERTA